Om föreläsarna

Henrik Berglund
Henrik Berglund har jobbat med utveckling och utvecklingsorganisationer i 20 år. De senaste fem åren har han i sin roll som agil coach fokuserat på teams, modern produktutveckling och organisationsförändring.
Hans passion är att bidra till att skapa nya fantastiska arbetsplatser och till att utveckla häpnadsväckande nya innovativa produkter.

 

Fredrik Wendt
Fredrik Wendt är agil systemutvecklare från Squeed som ofta undervisar, talar och håller workshops inom testdriven utveckling (TDD), continuous integration, refactoring, clean code och tekniker för serverside Java samt webbtekniker, framför allt JavaScript. De senaste tre senaste åren har han jobbat med att utveckla 15 team från olika företag i Göteborgsregionen.
Fredrik mår bra av teknik och programmering, men drivs till lika stor del av att se människor – individuellt och i grupp – växa och utvecklas.

 

Björn Persson
Björn Persson har jobbat med utveckling och utvecklingsorganisationer i 20 år.
Björn har under de senaste tio åren drivit införandet av Scrum och Agilt i team och på företag i roller som Scrum Master, Agil coach, utbildare samt rådgivare till management.

 

 

Ola Klasson
Ola Berg är lean/agil-vägvisare med fokus på de lite större sammanhangen: den agila organisationen (vertikalt) och det smidiga värdeflödet tvärs genom organisationen till en mottagare (horisontellt). Han arbetar som föreläsare och pedagogisk utbildare och är dessutom erfaren programmerare och systemarkitekt med tonvikt på lättunderhållen kod och testbarhet.